Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، مصطفی خلیلی در نشست خبری که به منظور بزرگداشت هفته تربیت بدنی برگزار  شد، با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ورزش کردن بین اقشار مختلف جامعه به ویژه دانش‌آموزان، اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر آن طور که باید و شاید به این مهم توجه نشده و مقوله ورزش در اولویت برنامه‌ریزی مسئولان و دست‌اندرکاران قرار ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا و ابلاغ وزارت آموزش و پرورش، شیب تصمیمات آموزشی کشور به سمت بازگشایی حضوری مدارس است.

معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در ادامه افت تحصیلی، فقرحرکتی و چاقی را از جمله آفت‌های شیوع کرونا، فضای مجازی و بی‌توجهی به تحرک بین دانش‌آموزان دانست و گفت: به همین منظور بخشنامه ۰۶ با امضای دو وزارتخانه آموزش و پرورش و بهداشت به استانها ابلاغ شده و قرار است از این پس کلاس‌های تربیت بدنی با شرایط خاص به صورت حضوری برگزار شود.

بخشنامه ۰۶ برای حمایت از ورزش دانش‌آموزی ابلاغ شده

خلیلی با بیان این‌که بر اساس بخشنامه ابلاغی هیچ مدیر مدرسه‌ای حق ندارد کلاس‌های ورزش را تعطیل و یا ادغام کند، تصریح کرد: توجه به زنگ ورزش در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ خط قرمز اداره کل آموزش و پرورش یزد است.

وی ادامه داد: سال تحصیلی جدید با ۲۰۳ معلم ورزش مرد و ۲۴۸ معلم ورزش زن در استان یزد آغاز شده و قرار است و ۲۵۰۰ ساعت از زمان‌های تربیت بدنی مدارس توسط پیشکسوتان ورزشی آموزش و پرورش پوشش داده شود.

فقط ۲۰ درصد سند تحول بنیادین اجرایی شده

معاون آموزش و پرورش یزد در خصوص کمبود نیروی انسانی این اداره کل در استان، تأکید کرد: آموزش و پرورش استان یزد ۱۲۵ معلم ورزش مرد و ۹۰ معلم ورزش زن برای زنگ‌های تربیت بدنی مدارس کمبود دارد.

خلیلی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که در سال تحصیلی گذشته طرح کوچ به عنوان مکمل زنگ‌های تربیت بدنی در مدارس استان یزد اجرایی شده است، خاطرنشان کرد: اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به دانش آموزان سالم و پویا نیاز دارد و ما تمام سعی خود را در این راستا بکار گرفته ایم.

وی با اشاره به این‌که تاکنون ۱۵تا ۲۰ درصد سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرایی شده است، اظهار کرد: افزایش آگاهی والدین نقش مهمی در ترویج فرهنگ ورزش بین دانش‌آموزان ایفا می‌کند.

۹۳ درصد دانش‌آموزان یزد پایش سلامت شدند

معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش یزد در ادامه با بیان این‌که متأسفانه ۳۵ درصد دانش‌آموزان استان یزد چاق هستند، افزود: در سال تحصیلی گذشته بالغ بر ۹۳درصد دانش آموزان در استان پایش قد و وزن شدند.

خلیلی تأمین سلامت دانش آموزان در گرو مطالبه گری والدین دانست و بیان کرد: برای سال تحصیلی جدید اجرای طرح سواد حرکتی به عنوان طرح مکمل زنگ ورزش در دستور کار معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد قرار گرفته است.

اجرای طرح ملی سواد حرکتی در مدارس یزد

وی با بیان این‌که طبق برنامه زمان‌بندی شده تا پایان مهرماه باید ۴۳ درصد دانش‌آموزان در طرح سواد حرکتی سنجش و تا پایان اسفندماه امسال نیز باید مرحله دوم طرح ملی سواد حرکتی در استان یزد اجرایی شود، گفت: طبق سند تحول بنیادین قرار است تمام فعالیت های ورزشی دانش آموزان مدرسه محور باشد.

حوزه ورزش چشم انتظار حمایت مسئولان ارشد

معاون آموزش و پرورش استان یزد خطاب به مسئولان استان خاطرنشان کرد: حال ورزشکاران و حوزه تربیت بدنی آموزش و پرورش خوب نیست و این مهم فقط با ورود جدی مسئولان ارشد ساماندهی می‌شود.

خلیلی در پایان با بیان این‌که معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش یزد آماده همکاری با تمام هیأت های ورزشی و نهادهای فرهنگی و آموزشی است، گفت: امیدوارم بتوانیم به کمک دستگاه های شریک در حوزه ورزش بیش از پیش بحث حمایت همه جانبه از نهادینه کردن فرهنگ ورزش را در جامعه و بین اقشار مختلف اجرایی کنیم.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش یزد دانش آموزان مصطفی خلیلی اداره کل آموزش و پرورش یزد خبرگزاری فارس هفته تربیت بدنی استاندار یزد مهران فاطمی آموزش و پرورش استان یزد آموزش و پرورش یزد سند تحول بنیادین درصد دانش آموزان تربیت بدنی سواد حرکتی سال تحصیلی معلم ورزش اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد

وزیر آموزش و پرورش گفت:‌ بعد از ۱۲ سال اولین آیین‌نامه اجرایی سند تحول بنیادین با نام آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش‌آموزان در هیئت دولت تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضامراد صحرایی در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا به ویژه شهیدان مطهری، رجایی و باهنر، پنج هزار معلم شهید و ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید و دانش‌آموزان شهید غزه اظهار داشت: معلم جایگاه خطیر و رفیعی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی دارد.

وی با بیان اینکه معلم کسی است که نیکی‌ها را می‌آموزد، افزود: در ادبیات رهبر معظم انقلاب درباره معلم گفته می‌شود او سازنده زیرساخت سرافرازی کشور است؛ معلم کسی است که هویت آینده کشور را معماری می‌کند و به دست او سرمایه انسانی آینده کشور ساخته می‌شود و معلم کسی است که بزرگترین امانت ملت یعنی فرزندان به دست اوست و معلم شخصیت آنها را پرورش می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان پرورش‌دهندگان فضیلت هستند، ادامه داد: از همه کسانی که در یک سال گذشته آموزش و پرورش را در انجام وظایف خود یاری رسانده‌اند، قدردانی و تشکر کنم.

صحرایی درباره عملکرد آموزش و پرورش همچنین گفت: آموزش و پرورش در دوره جدید سعی کرده است با ایجاد حلقه اتحاد، انسجام، همدلی، همفکری، هماهنگی، همسویی و جلب مشارکت همه دستگاه‌های تأثیرگذار در تعلیم و تربیت، امر مهم تربیت فرزندان این سرزمین را دنبال کند که یکی از سر حلقه‌های این اتحاد ائمه جمعه و جماعت هستند که به مثابه پیران و پدران مردم در دیار خود می‌توانند یاریگر نظام تعلیم و تربیت باشند.

وی با بیان اینکه در سالی که گذشت بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تمرکز کردیم، افزود: خشنودیم که به اطلاع شما نمازگزاران برسانیم که در اجرای این سند توفیقات چشمگیری حاصل شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سند تحول بنیادین، نظام تعلیم و تربیت اسلامی را پایه‌گذاری می‌کند، ادامه داد: مبنای این سند نظریه تعلیم و تربیت دینی و بومی است و به همین دلیل است که اجرای آن بسیار اهمیت دارد؛ ما در آینده بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اقداماتی که این سند خواسته، آموزش و پرورش کشور را اداره خواهیم کرد و برای آن نقشه راه طراحی کرده‌ایم که مطابق آن پیش خواهیم رفت.

صحرایی با بیان اینکه کار مهم دیگری که در آموزش و پرورش طی یک سال گذشته انجام شد، اصلاح فرآیند جذب معلم بود، ادامه داد: معلم با جایگاه رفیع و عظیمی که دارد باید با دقت، صحت و خردمندانه انتخاب شود؛ او باید فردی باشد که ما در واگذاری امانت‌های خود به او اطمینان کامل حاصل کنیم. بنابراین در سالی که گذشت تاریخی‌ترین استخدام کشور اتفاق افتاد، نه از این جهت که حدود ۷۰ هزار معلم جدید وارد آموزش و پرورش شد که از لحاظ کمیت بی‌سابقه است چرا که این رقم معادل با رقم جذب در چند وزارتخانه است.

وی با بیان اینکه آنچه کار ما را متمایز کرد این بود که از لحاظ کیفیت، معلمان ویژه‌ای را انتخاب کرده‌ایم، عنوان کرد: سعی کرده‌ایم گزینش را بسیار دقیق پیاده کنیم و کسانی را پیدا کنیم که علاوه بر دانش، عشق و علاقه معلمی داشته باشند، امانتداران خوبی برای کشور باشند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه فرزندان این سرزمین ۳۰ سال در دستان معلمان هستند، اظهار کرد: هر معلمی به طور متوسط در طول خدمت خود هزار دانش‌آموز را تربیت می‌کند و جریان تربیتی یک جریان پیوسته و مستمر است؛ بنابراین معلم کارمند نیست و انتخاب او باید با دقت ویژه اتفاق می‌افتاد که چنین شد.

صحرایی با اشاره به اینکه بعد دیگر کار این است که دانشگاه فرهنگیان که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و از روز نخست شکل‌گیری انقلاب اسلامی مقوله تربیت معلم مورد توجه قرار داشته در چند سال گذشته بیش از هر زمان دیگری مورد توجه بود، گفت: دانشگاه فرهنگیان هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت وضعیت بهتری نسبت به گذشته دارد، البته وضعیت آن با وضع مطلوب فاصله فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی به ما داده شده است، افزود: دانشگاه فرهنگیان بازهم افزایش ظرفیت داشته و در هفته گذشته برای اولین بار در تاریخ کشور آزمون اختصاصیش را برگزار کرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای جذب ۳۰ هزار دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان بیش از ۶۰۰ هزار متقاضی در دانشگاه فرهنگیان داشتیم، ادامه داد: این نشان می‌دهد معلمی چقدر مورد توجه مردم است. کنکور اختصاصی و نظام جذب استاد اختصاصی دارد و یک معماری جدید برای تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان پایه‌گذاری شده است.

صحرایی با بیان اینکه کار مهم دیگر ما در سال گذشته تقویت بیش از پیش معاونت پرورشی بود، عنوان کرد: ما برای هر مدرسه به یک مربی پرورشی نیاز داریم که متأسفانه تعداد بسیار زیادی از مدارس کشور مربی و معاون پرورشی نداشتند؛ امروز آزمون استخدامی جذب مربی پرورشی و تربیت بدنی و مشاور در سراسر کشور برگزار شد و دقایقی پیش به پایان رسید، ۴۰۰ هزار نفر از علاقه‌مندان با یکدیگر رقابت کردند که ۱۹ هزار نفر از آن‌ها در این رشته جذب خواهند شد.

وی با بیان اینکه در امور پرورشی کارهای بزرگی انجام شد، گفت: اولین اقدام طرحی به نام «امید، ایمان، خودباوری، خردورزی، نشاط و هویت» که همه کلمات آن برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب است طراحی شد و بر مبنای آن سامانه‌هایی ایجاد شد و فعالیت‌های پرورشی گسترده در سراسر کشور انجام گرفت.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بیش از ۸ میلیون دانش‌آموز در این طرح فراگیر شرکت کردند و بیش از ۸ هزار گروه سرود در کشور شکل گرفت، بیش از ۱۳.۵ میلیون نفر روز اردوی راهیان پیشرفت، راهیان نور، زیارت اولی‌ها و سایر اردوها برگزار کردیم که امسال نیز نهضت اردویی را دنبال خواهیم کرد.

صحرایی با بیان اینکه مراسم اعتکاف سال گذشته تاریخی بود، افزود: ۴۴۰ هزار دانش‌آموز در بیش از ۲۸۰۰ مدرسه معتکف شدند و دشمنان که گفته بودند نسل جدید همانند نسل گذشته نیستند را ناامید کردند.

وی ادامه داد: ۱۲۷ درصد رشد معتکفین در میان دانش آموزان را داشتیم، در ماه مبارک رمضان محفل‌های قرآنی دانش آموزی شکوه پیوسته‌ای داشت، ۲۰ هزار محفل در ماه مبارک رمضان برگزار و از خادمان و قهرمانان قرآنی تجلیل شد. جشن‌های تکلیف برگزار و باشگاه قله‌های فرهنگی و ادبی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شکل گرفت که نشان از عزم این کانون جهت تحول در امور پرورشی و تربیتی است.

وزیر آموزش و پرورش با تشریح اقدامات انجام شده برای تقویت مدارس دولتی، اظهار داشت: قانون برای آنها تدوین شده و پیوسته به دنبال اصلاح وضع آنها هستیم؛ قانون مدارس غیردولتی توسط مجلس اصلاح شد، مهدهای کودک در سراسر کشور ساماندهی و بعد از ۱۲ سال اولین آئین نامه اجرایی سند تحول بنیادین با نام آئین نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش آموزان از هیئت دولت بیرون آمد.

منبع: ایرنا

کد خبر 750315

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار